Подгответе вашите плодни дръвчета за следващия сезон

Подгответе вашите плодни дръвчета за следващия сезон

Настъпването на есента и прибрирането на реколтата водят до необходимостта да се започне подготовката на следващата кампания.

СОЛФОУРЕА ПАЛАРЕС осигурява на вашите овощни дръвчета най -подходящите хранителни вещества и условия за насърчаване на оптималния им растеж и стимулиране, по естествен начин, за подобряване на цъфтежа им.

При отглеждането на овощни дървета, идването на есента предполага необходимостта, след като реколтата е прибрана, да започне полагането на основите, за да допринесе за постигане на най -добри резултати в следващата кампания, както по отношение на производството, така и по отношение на качеството на плодовете.

Поради тази причина препоръчваме да включите сред своите процедури за поддръжка и грижи за вашите овощни дървета нашия азотен тор СОЛФОУРЕА ПАЛАРЕС, съдържащ карбамид, обогатен с елементарна сяра и бор.

Приложен листно и благодарение на състава си, богат на чиста сяра и амиден азот, СОЛФОУРЕА ПАЛАРЕС е идеален продукт като съпровод на медните обработки, които се извършват през тези седмици,  за да се достави на растенията най-необходимото им за оптимално развитие.

По този начин включването на амиден азот активно допринася за улесняване на естественото разграждане на падналите листа, ускорявайки действието на микроорганизмите, присъстващи в почвата.

По същия начин наличието на елементарна сяра е идеално за създаване на враждебна среда, която значително намалява риска от разпространение на болести по листата на овощните и се предотвратява прехвърлянето им на земята след листопад.

При приложение на СОЛФОУРЕА ПАЛАРЕС, сярата, попадаща върху листата, бавно се трансформира  след като падне на земята, в силно полезни за микробиотата сулфати.

По същия начин съставът му е завършен с включването на бор, основен микроелемент, който предизвиква по естествен начин увеличаване на цъфтежа на плодовете през следващата кампания.

В заключение, можем да кажем, че ще имате всичко необходимо, за да подготвите перфектно вашите овощни дървета, като по този начин гарантирате, че те имат необходимите ресурси за успешно презимуване.

Имате идея? Свържете се с нас!

Направи запитване

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!