ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМА "АГРОТЕКСИМ" ЕООД

"Агротексим" ЕООД е създадена през 1998 г., за да търгува с всички консумативи за селското стопанство.

Стремежът на фирмата е да бъде близо до земеделския производител и да откликва на всички негови нужди, като му предоставя качествени продукти и компетентни консултации.

"Агротексим" ЕООД и дъщерната й фирма Калиоп Агро България ООД предлагат на българския пазар продуктите на френската фирма Arysta LifeSience – шестият по големина производител на препарати за растителна защита в света, ИКВ АД - Испания, Афепаза - Испания и други.

Фирмата извършва продажби на едро и дребно на препарти за растителна защита и има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, както и складови бази и аптеки в София, Дупница и Ихтиман.

Освен това е собственик на ветеринарна аптека в гр. София

На разположение на клиентите са висококвалифицирани специалисти – агрономи с дългогодишна практика в областта на растителната защита, ветеринарни лекари и млади специалисти, възприели съвременните методи и технологии в своята работа.

През годините фирмата непрекъснато се развива и разнообразява портфолиото на предлаганите стоки и услуги.

"Агротексим" ЕООД развива дейност в следните сфери:

  • риборазвъждане – американска дъгова пъстърва
  • търговия със средства за идентификация на животни
  • биопроизводство на плодове
  • хотелиерство – комплекс "Рибарската хижа" близо до гр. Девин

Доброто познаване на българския пазар и амбицията за устойчиво развитие правят "Агротексим" ЕООД надежден партньор за свойте клиенти, доставчици и служители .

background